(ВІДЕО) Два «Мерседеси» вилучили на кордоні через приховані сигарети

НАЗАД
24 травня 2019 10:49

Прикордонникам Чопського та Мостиського загонів вдалося викрити плани контрабандистів, складені з метою незаконного заробітку.

Так, сьогодні одругій годині ночі в пункті пропуску «Тиса» під час огляду мікроавтобуса «Mercedes», яким на виїзд з України прямував 37-річний українець, прикордонний наряд спільно з митниками виявив у ньому сховок з тютюновими виробами. Прямуючи до Європи, наш співвітчизник намагався поза прикордонно-митним контролем перевезти чималу партію сигарет. 380 пачок сигарет він упакував у вакуумні поліетиленові пакети та помістив їх  у  паливний бак свого транспортного засобу. Встановленим порядком мікроавтобус «Mercedes Sprinter» 2003 року випуску та виявлені у ньому тютюнові вироби у правопорушника вилучені. Тому замість очікуваного прибутку, наш співвітчизник зазнав збитків на загальну суму майже 200 тисяч гривень.

Інший українець – 34-річний житель Львова, теж прямував через пункт пропуску «Шегині» за кордон на мікроавтобусі «Mercedes Sprinter» з понад півтисячею пачок сигарет, які приховав у спеціально обладнаному подвійному днищі свого автомобіля. Транспортний засіб 2011 року випуску, сума оцінки якого встановлюється та сигарети, оцінені у майже двадцять тисяч гривень, правоохоронці вилучили.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси